Srećno, Jovana, neka vas dragi Gospod čuva.. - Na INSTAGRAMU Jovane Jeremić pljušte ČESTITKE, svi im žele SREĆU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 09:37

"Srećno, Jovana, neka vas dragi Gospod čuva.." - Na INSTAGRAMU Jovane Jeremić pljušte ČESTITKE, svi im žele SREĆU

Voditeljka jutarnjeg programa na "Pink" televiziji, Jovana Jeremićje ponovo u zagrljaju svog novog partnera. Ona je u vezi sa 14 godina starijim biznismenom, a da uživa u ljubavi sa novim partnerom svedoče i fotografije koje su zapalile društvene mreže.

Čini nam se da je Jeremićeva napokon srećna, i da je u novom dečku pronašla sve pšto nje tražila i što nije imala sa bivšim mužem, u braku, koiji ima iza sebe. Komentari su puni čestitki, mada ima i onih negativnih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na koje se Jovana svakako ni ne obazire.

U poslednje vreme je i sama shvatila da nema potrebe da krije partnera, jer se sve na kraju saznalo. Sada njen Instagram profil krase njihove zajedničke objave.

Jovana hvali "na sva usta" svog dečka, otvoreno iskazuje svoju zaljubljenost i osećanja. Da li je ovo samo početna faza zaljubljenosti ili će potrajati, vreme će pokazati.

"Vodi računa o meni i pokazuje koliko mu je stalo. Svi muškrci pre njega su bili slabići... Ovo je onaj pravi. Do sada nisam imala jačeg muškarca od sebe - otkrila je voditeljka u emisiji "Premijera".

Osvanula je još jedna nova objava Jeremićeve i njenog novog partnera. Jovana je svoju ljubav i emociju prema njemu iskazala citatom " Ja nemam drugi dom osim doma u ❤️ tvom."

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Nadamo se da je u pravu, i svakako joj želimo svu sreću sa novim partnerom. Nadamo se da će uspeti da isprati njenu energiju "lavice".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.