Srce joj je SLOMLJENO - Bivši muž Monike Beluči se razvodi od 30 GODINA mlađe manekenke

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 17:34

''Srce joj je SLOMLJENO'' - Bivši muž Monike Beluči se razvodi od 30 GODINA mlađe manekenke

Par se nalazi usred žestokih spekulacija o razvodu.

Francuski glumac Vensan Kasel (56) odjednom je izbrisao sve zajedničke slike na Instagramu koje je imao sa svojom ženom, manekenkom Tinom Kunaki (26).

Par je u braku pet godina, a trenutno se nalaze usred glasina o razvodu. Tina i Vensan su se venčali 2018. godine, a u aprilu 2019. su dobili ćerku Amazoniu.

Nakon braka sa najlepšom ženom sveta, Monikom Beluči, Vensan je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uplovio u bračne vode sa znatno mlađom Tinom. Mediji žestoko spekulišu da se par razvodi, a glasine potvrđuje i činjenica da se od januara nisu pojavili zajedno u javnosti.

Iako vest nije zvanično potvrđena, izvor je ekskluzivno otkrio za ''Daily Mail'':

- Rastali su se pre nekoliko nedelja. Tini je slomljeno srce.

Spekulacija o razvodu su se dodatno produbile nakon što su sve njihove zajedničke fotografije nestale sa Vensanovog Instagrama.

Da situacija bude sumnjivija, glumac nije objavio ništa povodom Tininog rođendana koji je bio 5. aprila, iako je ona na svom Instagram nalogu podelila nekoliko čestitki svojih prijatelja. Za svoj rođendan Tina je objavila slavljeničku fotografiju, a jedan od komentara je glasio ''Gde ti je muž?''.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.