Srbija ju je obožavala, a evo KAKO DANAS IZGLEDA LJOVISNA: Na pragu je 6. decenije i ima pored sebe neverovatnog FRAJERA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 11:07

Srbija ju je obožavala, a evo KAKO DANAS IZGLEDA LJOVISNA: Na pragu je 6. decenije i ima pored sebe neverovatnog FRAJERA

Publika u Srbiji je krajem devedesetih godina prošlog veka pomno pratila dešavanja u ovoj poznatoj sapunici

Publika u Srbiji je krajem devedesetih godina pomno pratila dešavanja u ovoj poznatoj sapunici, a glavna glumica bila je i te kako popularna.

Skarlet Ortiz, koja je tumačila glavni lik u seriji "Ljovisna", i dalje može da se pohvali odličnim izgledom, iako je od snimanja čuvene serije prošlo više od 20 godina.

Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << živi u Majamiju, ima ćerku Barbaru, a važi za jednu od najlepših latino glumica.

Venecuelanska bomba i dalje se bavi glumom, ali je i dan danas najviše upamćena po ulozi koja ju je proslavila širom sveta. Aktivna je na društvenim mrežama, pa samo na Instagramu ima gotovo dva miliona pratilaca, a u martu je napunila 49 godina.

A post shared by VENEVISION (@venevision)

Udata je za glumca Đula Burklea, koji je takođe iz Venecuele, za kojim uzdišu mnoge pripadnice lepšeg pola. Skarlet i Đul imaju ćerku Barbaru, koja im je centar sveta, uživaju u svom skladnom braku i životu.

A post shared by Scarlet Ortiz (@ortizscarlet)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.