Spremite se, MERKUR ulazi u DEVICU! Ovaj period doneće BRITAK JEZIK i BLISTAV UM, iskoristite ga za DOBRO, jako je lako skliznuti NA TAMNU STRANU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 19:09

Spremite se, MERKUR ulazi u DEVICU! Ovaj period doneće BRITAK JEZIK i BLISTAV UM, iskoristite ga za DOBRO, jako je lako skliznuti NA TAMNU STRANU

Tranzit će se posebno odraziti na nekoliko znakova!

Merkur u znaku Device boraviće od 28. jula do 5. oktobra. Sada ćete biti prizemniji i rešavaćete bitne poslovne, ali i ostale segmente života.

Nema boljeg mesta za planetu Merkur nego u znaku Device! Ne samo da je Devica jedan od dva Merkurova kućna znaka, što znači da njegova energija ovde funkcioniše veoma dobro, već je Merkur takođe uzvišen u Devici, što znači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da njegova energija ovde najbolja!

Merkur utiče na način na koji razmišljamo. Ova planeta upravlja našim idejama, načinom na koji obrađujemo informacije i načinom na koji komuniciramo sa drugima. Pošto je Devica znak uma koji ceni preciznost i praktičnost, kada Merkur uđe u nju, desiće se neverovatno produktivan period za sve!

Merkurovom tranzicijom u Devicu otpočinje period kada su naši umovi postaju oštri, govor precizan i kada smo u stanju da efikasnije komuniciramo sa drugima. Nismo zainteresovani da oblažemo naše reči  – želimo da pređemo direktno na stvar.

Devica je veoma vešta u preuzimanju tona informacija i uklanjanju svega što nije neophodno. Dakle, dok se Merkur kreće kroz Devicu, naša moć da analiziramo informacije postaje mnogo jača, što nam pomaže da saopštimo svoje misli na najjasniji mogući način.

Produktivnost je jedna od najvećih prednosti Merkura u Devici. Iako to nije najzabavniji tranzit, naše mogućnosti da ostvarimo pravi napredak su ogromne. Umesto da se zaglavimo u zamci ćorsokaka ideja ili u razgovorima koji kao da idu u krug, pažljivo smo fokusirani na detalje i korisne informacije, što ovo čini vremenom velikog kretanja napred.

Ovaj tranzit će najviše delovati na 3 znaka:

Ovan

Ovaj Merkurov tranzit je savršen za poboljšanje vaše lične organizacije, stvaranje dodatnog vremena u rasporedima i oslobađanje od besmislene papirologije koja vas opterećuje. Koristite aplikacije i tehnologiju da pojednostavite svoj posao, tako da možete da gospodarite svojim životom umesto da dozvolite svom životu da upravlja vama.

Rak

Tokom Merkura u Devici, sve će se svoditi na to šta kažete i kako to kažete. Ako se suočavate sa onima koji se ne slažu sa vama ili vas neće podržati, jednostavno prilagođavanje vašeg tona ili stila komunikacije moglo bi da promeni sve. Razmislite o utisku koji šaljete, Rakovi. Stavite se u nečiju kožu i vidite sebe kao što to čine drugi. Tada možete razbiti sve prepreke koje vas sputavaju.

Devica

Tranzit Merkura u vašem znaku donisi vam samo dobro, Device, pošto je Merkur vaša vladajuća planeta. Komunikacijske sposobnosti će biti izvanredne ovih nekoliko nedelja, pa pišite pisma, članke, eseje, molbe za posao, ljubavna pisma i bilo šta drugo što treba da se kaže sa efektom i stilom. Više ste sigurni u pokazivanje svoje inteligencije tokom ovog tranzita, pa neka vaše sposobnosti zablistaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.