Šorts za svačiji stas

Izvor: S media, 12.Maj.2011, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šorts za svačiji stas

Kako se popravi vreme, tako lepši pol pohita da pokaže svoje duge noge u šorcevima. Ukoliko su savršeno građene: većini smrtnica šorts je zabranjena zona jer ne znaju kako da odaberu pravi. Predlažemo vam nekoliko ideja kako da pronađete savršen par bez muke.

Oblik tela je važniji od trenda

Nikada se ne povodite za trenutnim trendovima. Ako imate obla bedra ili ste puniji u struku, sićušne gaćice će na vama izgledati strašno!

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kratko nije slatko

Kada isprobavate šorts, stanite uspravno sa rukama uz telo i ispruženih dlanova. Pogledajte se u ogledalu. Ivica šortsa trebalo bi da pada u ravni sa vrhovima prstiju. Sve iznad je najverovatnije prekratko. Niskim ženama dobro stoje kratki šortsevi jer, kombinovani sa visokom štiklom ili platformama, izdužuju noge i celokupnu figuru.

Konopac oko vrata je hit!

Odeća po meri tela

Pronađite maksi haljinu po svojoj meri

Ne preterujte sa dužinom

Previše duge nogavice šortsa učiniće da izgledate skraćeno. Najduže nogavice trebalo bi da dosegnu dva centimentra iznad kolena. Takve nogavice dobro stoje isključivo visokim devojkama dečačke građe. Ostale bi trebalo da ih zaobiđu u širokom luku.

Izaberite materijal koji „diše“

Da li ste ikada sedeli na suncu dovoljno dugo da vam zadnjica postane mokra od znoja kad ustanete? Za vreme najtoplijih dana neke tkanine mogu da budu prilično nezgodne jer pokažu mrlje koje ne biste voleli da svet vidi. Lagane prirodne tkanine dopuštaju koži da diše.

Pokreti su važni

Kada isprobavate šorts, prošetajte i istegnite se. Da li možete da čučnete? Da li je udobno kada sednete? To su važne stvari koje bi trebalo da razmotrite pre nego što izvadite novčanik.

Odgovarajući džepovi

Džepovi mogu da šorts učine savršenim ili očajnim izborom. Žene koje su šire u kuku ne bi smele da nose šortseve na kojima su prednji džepovi postavljeni na kukovima. Nikako ne posežite za modelima koji imaju „vojničke“ džepove sa strane, her vaše butine neće izgledati ništa tanje.

Ako nemate guzu, pojačajte je izbočenim džepovima, a ako je imate i previše, držite se modela sa usečenim džepovima. Izbegavajte džepove koji su preširoko postavljeni jer će učiniti vašu guzu širom.

Ravan kroj

Izbegavajte uske šortseve. Ne morate da izgledate kao šunka. U ravnom kroju ćete izgledati mršavije i daće vam više prostora za kretanje.

Izbegavajte lude printove

Neka šortsevi budu u boji, ali bez printa. Tako ćete imati veću slobodu prilikom kombinovanja i moći ćete da ih nosite u različitim prilikama.

Skraćene farmerke? Nikako!

Mnoge devojke će biti u iskušenju da upotrebe makaze na starim a udobnim pantalonama. Nemojte to da radite! Takav šorts izgleda jeftino i nikakva kombinacija neće moći da ublaži modnu katastrofu.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Šorts za svačiji stas

Izvor: medio.rs, 13.Maj.2011, 02:58

Kako se popravi vreme, tako lepši pol pohita da pokaže svoje duge noge u šorcevima. Ukoliko su savršeno građene: većini smrtnica šorts je zabranjena zona jer ne znaju kako da odaberu pravi. Predlažemo vam nekoliko ideja kako da pronađete savršen par bez muke.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.