Šokirala slikom svog lica: Kim Kardašijan priznala s kojim problemom se bori u 40-im FOTO

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 21:36

Šokirala slikom svog lica: Kim Kardašijan priznala s kojim problemom se bori u 40-im FOTO

Kim Kardašijan je otvoreno govorila o psorijazi s kojom se nosi već duže vreme i pokazala lice bez šminke.

Jedna od najpoznatijih žena sveta za koju bismo rekli da nema ni jedan jedini problem, jer uvek izgleda savršeno - i pred kamerama i iza njih, priznala je da muku muči s aknama i pokazala u kakvom stanju ume da joj bude lice.

Iako je u 40-im, Kim se bori sa psorijazom, a u poslednjem intervjuu je o tome i javno govorila.

"Nikad nisam mislila da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ću imati akne u četrdesetim. Zanimljivo. Dobro je što mogu da se prekrijem šminkom, ali postoje trenuci kada ne želite da nosite šminku, pa se osećate jako nesigurno. Stvarno je teško kad vaša koža prolazi kroz promene koje niste očekivali", izjavila je za "Bustle".

"Psorijaza me i dalje buni, jer ne znam šta je izaziva. Ponekad sam baš pod stresom i koža mi je čista, a nekad sam skroz opuštena i psorijaza bukne. Svi kažu da bi trebalo da bude obrnuto. Odustala sam od traženja uzroka", ispričala je Kim Kardašijan, koja ima 42 godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.