Sobni bicikl brzo topi kilograme

Izvor: S media, 29.Sep.2010, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sobni bicikl brzo topi kilograme

Savremen način života koji je povezan sa celodnevnim obavezama pomera rekreativno vežbanje iz profesionalnih fitnes centara u domove. Tome doprinosi i sve veća dostupnost i raznolikost trenažera prilagođenih vežbanju kod kuće. Trenažeri za ciklične pokrete su se do sada najbolje pokazali, priča za „Blic“ profesor sporta Marko Stojanović i objašnjava kako da ih pravilno koristimo.

Skijaško trčanje razvija muskulaturu nogu, ruku i leđaSobni bicikl

Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trenažer angažuje muskulaturu nogu i mogu da ga koriste svi - od početnika do sportista. Posebno je pogodan za osobe sa prekomernom težinom, kao i za one sa zdravstvenim problemima u zglobovima kolena, kuka i skočnom zglobu. Važno je da sedište postavite pravilno - tako da u zglobu kolena postoji blagi pregib.

Odličan je za:

- smanjenje procenta telesnih masti

- oblikovanje mišića nogu

- poboljšanje srčane funkcije.

Pokretna traka

Angažuje muskulaturu nogu, stomaka, donjeg dela leđa. Mogu da je koriste i rekreativci i sportisti. Osobe sa zdravstvenim problemima u zglobovima kuka, kolena, skočnog zgloba i osobe sa kardiovaskularnim smetnjama trebalo bi da pre vežbanja konsultuju lekara i izbegavaju trčanje i veliki nagib. Ako želite da smršate, trebalo bi da na traci provodite 30 do 60 minuta tri do pet dana nedeljno.

Odlična je za:

- oblikovanje mišića nogu i sedalnog dela.

Simulator skijaškog trčanja

Zbog svoje osobenosti i korišćenja ručica, pored muskulature nogu angažovana je i muskulatura ramenog pojasa, ruku i deo leđne muskulature. Osobe sa kardiovaskularnim smetnjama obavezno pre vežbanja moraju se konsultovati s lekarom. Ukoliko ste zdravi, preporuka je da vežbate tri do pet puta nedeljno.

Odličan je za:

- oblikovanje mišica nogu, struka i ruku

- smanjenje masnih naslaga

- poboljšanje kardiovaskularne funkcije

- rehabilitaciju.

Izvor: Blic Online

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.