Snimljena je na aerodromu s dečkom, a svi su joj ZAPANJENO GLEDALI LICE: Ovo pre letovanja ni slučajno NE RADITE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimljena je na aerodromu s dečkom, a svi su joj ZAPANJENO GLEDALI LICE: Ovo pre letovanja ni slučajno NE RADITE

Preterala ga je!

Ako i vi imate naviku da pre letovanja svratite u solarijum, to je velika greška. Pre svega na planu zdravlja, ali i estetike.

Britanska rijaliti zvezda Šarlot Krozbi naučila je tu lekciju na teži način. Ona se zaputila sa dečkom na odmor u Brazil, a kao i većina devojaka, želela je da pre letovanja nabaci boju.

Privukli su mnogo pažnje na aerodromu, iako su bili potpuno prigodno obučeni - Šarlot je bila u helankama i laganoj, širokoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majici, a i njen dečko bio je u sportskom izdanju.

Međutim, Šarlot je, pored toga što je pažnju posvetila frizuri, dosta pažnje posvetila i svom tenu koji je zbog toga postao narandžast.

Sudeći po njenim izrazima lica, i sama je svesna greške koju je napravila, ali prekasno, pa je bila primorana da pokaže svoje narandžasto lice paparacima koji su jedva dočekali da je fotografišu u tom izdanju.

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on Apr 23, 2019 at 4:04am PDT

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on Apr 20, 2019 at 10:42am PDT

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on Apr 14, 2019 at 9:52am PDT

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on Aug 3, 2017 at 3:32pm PDT

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on Apr 19, 2019 at 9:07am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.