Smršala preko 20 KILA, pa opet jede NEZDRAVO! Voditeljka POKLEKLA - Preživljavanje je u pitanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2022, 10:56

Smršala preko 20 KILA, pa opet jede NEZDRAVO! Voditeljka POKLEKLA - "Preživljavanje je u pitanju" (FOTO)

Nije imala izbora...

Voditeljka Nataša Aksentijević je pre izvesnog vremena svoj put mršavljenja predstavila javnosti, kroz emisiju u kojoj je otkrivala kako se hrani, koliko vežba i koliko joj to sve teško pada.

Da se trud isplati, pokazala je veoma brzo, kada je otkrila da je skinula više od 20 kilograma, kao i da neće stati na tome i da planira da svoj izgled dovede do savršenstva.

Ipak, da i ona ima trenutke slabosti, kada uzima ne baš tako zdrave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << namirnice, pokazala je nedavno na svom Instagram profilu.

Nataša je fotografisala keksiće i kikiriki, ali naglasivši da se radi o posebnoj situaciji:

- Dvocifreni sati montaže zahtevaju unos nezdravih kalorija. Preživljavanje je u pitanju - napisala je Nataša, a onda otkrila da ipak pravi i balans, unošenjem voća:

- A i vitamini su važni - dodala je voditeljka.

Sumnjamo da će joj ovaj mali "greh" poremetiti sav trud koji je do sada postigla, tako da, Nataša - samo napred!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.