Smršala je 20 kila, ali joj se zadnjica potpuno IZDEFORMISALA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smršala je 20 kila, ali joj se zadnjica potpuno IZDEFORMISALA! (FOTO)

Nije joj lako.

Poznatu starletu i manekenku Blek Čajna smo imali prilike da viđamo u raznim izdanjima. Ipak, tek nedavno se skinula u kupaći i pokazala svoje izvajane trbušnjake (o čemu smo već ranije pisali, pogledajte OVDE). Međutim, paparaco kamera je uhvatila i nešto što Čajna verovatno nije želela da otkrije, a to je njena takoreći "istopljena" zadnjica.

NIŠTA LEPŠE NEGO KADA JE DOMAĆE: Napravite sami ovaj HRONO HLEB - nećete se pokajati (RECEPT) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nije nepoznanica da se mnoge javne ličnosti podvrgavaju estetskim operacijama uvećanja guze (kao što je to uradila Tamara Đurić koja je zbog izlivanja silikona završila i u bolnici, podsetite se klikom na link OVDE), međutim, da li zbog loše odrađene operacije, mnoge često ostanu sa većim problemom nego zadovoljstvom.

Ove namirnice MORATE jesti za doručak ako ste na hrono ishrani

Reklo bi se da slična sudbina Tamare Đurić, čeka i Čajnu, sudeći po "zgužvanoj" guzi. Ukoliko ne odreaguje što pre i sredi novonastali problem, preti joj opasnost da i nju zadesi izlivanje silikona.

Ne može se poreći da novopečena mama izgleda bolje sada, nego kada je imala 20 kilograma viška, ali bi ipak trebalo da se malo više pozabavi svojim zdravljem. Slažete li se?

Photo: What's Wrong With Blac Chyna's B*tt https://t.co/T6QlyBKLGs pic.twitter.com/1IXaMKvDaA

— WizkidBlogger (@wizkidblogger) May 4, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.