Šminkate se u hodu?

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2010, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šminkate se u hodu?

U savršenom svetu žene bi uvek imale dovoljno vremena da se našminkaju natenane, ali taj ritual se radnim danima uglavnom pretvori u stavljanje rumenila na semaforu.

Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da se našminkate "u hodu":

Da biste naneli tamniji karmin potrebna vam je mirna ruka. Ako se šminkate u žurbi, nema šanse da to izvedete kako treba. Zato birajte neutralne tonove, a mnogo bolje rešenje od karmina je sjaj za usne: lakše se nanosi, a greške >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nisu tako upadljive.

Tonirana krema je sasvim dovoljna za dnevnu varijantu, a potrošićete mnogo manje vremena. Nema potrebe da svakog jutra pokušavate da ispoštujete celu proceduru krema - tečni puder- puder u prahu...

Ako se stvarno šminkate u kolima, pokušajte uvek da oslonite ruku tako da možete bolje da kontrolišete pokrete.

Ne pokušavajte maskaru da stavite dok su kola u pokretu, sačekajte semafor (zato su ih i izmislili). Kad smo već kod maskare, izaberite neku sa što širom četkicom, jer je u tom slučaju za ravnomerno nanošenje dovoljan jedan potez.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.