Šminka koju ne smete da isprobavate u parfimeriji ...

Izvor: NaDlanu.com, 30.Okt.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šminka koju ne smete da isprobavate u parfimeriji ...

Mnoge žene rado pozajmljuju šminku i isprobavaju u parfimerijama, ali sve to može da dovede do iritacija na koži, crvenila oko očiju ili žvala na rubovima usana.

Koliko god da ste dobre s nekom drugaricom, nikad nemojte da pozajmljujete sledeće proizvode: 1. Maskara 2. Korektor s aplikatorom (sunđer) 3. Karmin 4. Sjaj 5. Olovku za usta 6. Olovku za oči 7. Roll on dezodorans 8. Krema za lice Bez problema možete da isprobavate i pozajmite 1. Senke za oči 2. Parfem 3. Proizvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << za čišćenje lica 4. Posvetljivač u tubi 5. Krema za sunčanje 6. Rumenilo 7. Puder, ali nikako ako se nanosi direktno na lice 8. Lakovi za nokte 9. Bronzer 10. Olovka za obrve Izvor: index.hr / B93

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.