Slučajnost ili najava pojačanja? Najnovije fotografije zapalile mreže, čeka se odgovor Hajdi Klum

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 14:15

Slučajnost ili najava pojačanja? Najnovije fotografije "zapalile mreže", čeka se odgovor Hajdi Klum

Bivša nemačka manekenka Hajdi Klum i njen suprug Tom Kaulits već neko vreme borave u Veneciji, a papraci su uslikali neke zanimljive zajedničke momente.

Nekoliko puta tokom šetnje, Tom je milovao i s ljubavlju gledao Hajdin stomak. Mnogi su ovaj potez okarakterisali kao najavu prinove, te se već uveliko spekuliše da je 50-godišnja manekenka možda i u drugom stanju.

Trebalo bi podsetiti i da je Hajdi Klum, uoči svog pedesetog rođendana, u intervjuu za TV esmisiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "The Jennifer Hudson Show" spomenula da postoji mogućnost da dobije još jedno dete - sa suprugom Tomom Kaulitsom.

"Čekala sam dugo, pa možda – da",izjavila je tada Hajdi Klum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.