Slivnik, pod, orman... GODINU DANA je SKUPLJALA DLAKE koje su joj opadale sa glave, a razlog je pomalo čudan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 07:26

Slivnik, pod, orman... GODINU DANA je SKUPLJALA DLAKE koje su joj opadale sa glave, a razlog je pomalo čudan!

Evo o čemu se radi.

U video snimku koji je prikupio više od 20 miliona pregleda, jedna korisnica TikToka je otkrila da je poslednjih godinu dana sakupljala kosu koja joj je opala i kako sada ima sasvim dovoljno dlaka da sama napravi nadogradnju.

Otkrivši da dnevno ostane bez 40 do 200 dlaka sa glave, žena je izračunala da bi za godinu dana mogla da izgubi zapanjujućih 36.600 dlaka, zato je odlučila da ih sakupi i uradi nešto sa njima, piše "Miror". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Izazov koji je zapanjio ljude započela je pre više od godinu dana i do sada uspela da obezbedi sebi čitav jedan pramen za ekstenzije. Kad god primeti dlake pod tušem, na podu ili garderobi obavezno ih pokupi, spakuje u vrećicu i čuva dok se ona ne napuni.

Zatim lepi jednu po jednu dlaku na traku i polako pravi pramen koji kasnije može da koristi. Dok su jedni korisnici bili zbunjeni razlogom, drugi su se oduševili i sami isprobali ovaj izazov. "Ne znam šta je poenta ovoga","Mislim da je odlična ideja da kasnije to donirate!", "Bolje napravi periku", bili su neki od komentara korisnika TikToka.

duet w me if you have more hair than me ##chloehairdiy ##hairchallenge ##fyp

♬ This to this - Hisokaswildcard💀🔪🖤⛓🛹

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.