Slavna glumica iznenadila priznanjem: Tokom karantina sam PILA VISKI svake noći, ugojila sam se 6 kila

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 13:05

Slavna glumica iznenadila priznanjem: Tokom karantina sam PILA VISKI svake noći, ugojila sam se 6 kila

Inače vodi računa o zdravom životu.

Glumica Gvinet Paltrou promoviše zdrav način života, ali tokom karantine svake noći je pila alkohol. Uz to se i ugojila šest kilograma.

- Pila sam sedam noći u nedelji, kuvala testeninu i jela hleb. Totalno sam skrenula s šina - rekla je Paltrou za Mirror.

Pila je viski i osmislila je vlastito piće.

- Mislim, ko pije više pića sedam noći u nedelji? To nije zdravo. Volim viski i pravim fantastično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piće koje se zove "Buster Paltrow", a nazvala sam ga po dedi koji je voleo razne viskije - dodala je glumica.

Otkrila je i tajnu "Buster Paltrow"-a.

- To je sjajni viski od kvinoje iz destilerije u Tenesiju, s javorovim sirupom i limunovim sokom. Svake noći pila sam dva takva viskija - kaže glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.