Sladi KAFU, jede SLATIKŠE, pije alkohol! Džoan Kolins (90) KRŠI DIJETU, ali se ovih pravila STROGO PRIDRŽAVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 10:04

Sladi KAFU, jede SLATIKŠE, pije alkohol! Džoan Kolins (90) KRŠI DIJETU, ali se ovih pravila STROGO PRIDRŽAVA

Vodi zdrv život, ali napravi izuzetak povremeno!

Glumica Džoan Kolins nedavno je napunila 90 godina, a zahvaljujući rutini koje se pridržava godinama i dalje izgleda veoma sveže i vitalno. Kolinsova, koju naša publika najviše pamti po ulozi Aleksis u seriji "Dinastija", nekoliko puta je isticala da ne razume opsednutost novim trendovima koji se odnose na zdrav život, ispijanje zelenih šejkova, detoks i stroge dijete.

Prema njenim rečima, ključ zdravlja i dobrog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgoleda su umerenost i balans, zdrava ishrana i povremeno varanje kada je reč o ovome.

- Na mom meniju uvek će se naći brokoli, avokado i losos, jedem dosta sezonskog voća i povrća. Nikada ne jedem brzu hranu, jer je to smeće. Ako jedete smeće, izgledaćete kao smeće - rekla je jednom prilikom.

- Nikada se ne prejedam. Jedem samo polovinu onoga što mi je na tanjiru, ali zato ne uskraćujem sebi ništa. Popijem i malo vina, pojedem dezert, tost, zasladim kafu. Imam i malo sreće, Trudim se da sam uvek dovoljno naspavana i uvek koristim hidrantnu kremu, kremu sa zaštitnim faktorom i noćnu kremu - otkrila je glumica jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.