Skupljaju muškarce kao Pokemone: Čuvenom glumcu zapala Kardašijanka za oko, žene ogorčene

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 11:50

"Skupljaju muškarce kao Pokemone": Čuvenom glumcu zapala Kardašijanka "za oko", žene ogorčene

Novi dečko Kajli Džener je, kako se piše, popularni glumac i miljenik dama, koje su očajne nakon ovih vesti.

Američka rijaliti zvezda i kozmetički mogul Kajli Džener (25) nedavno se i definitivno rastala s reperom Travisom Skotom, s kojim ima ćerku Stormi i sina Era, ali nije dugo tugovala.

Već danima se spekuliše da najmlađa članica klana Kardašijan-Džener ima novog dečka, a poznati profil na Instagramu koji se bavi prenošenjem tračeva o poznatima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << DeuxMoi javlja da je u pitanju – glumac Timoti Šalame (27)!

Još uvek nije poznato mnogo detalja, a DeuxMoi pisao je pre nekoliko dana:

"Više izvora mi je reklo da je nova Timijeva devojka... Kajli Džener!"

Korisnici društvenih mreža koji prate DeuxMoi naloge na Instagramu i Tviteru tvrde da su, takođe, čuli ovaj trač. "Čula sam da su oboje na Koačeli" i "Mogu da potvrdim to sto posto" neki su od komentara.

"Šuška se da se Timoti Šalame i Kajli Džener viđaju... Dženerke skupljaju moje muškarce kao Pokemone, dosta više", našalila se jedna devojka.

Komentari su mahom negavni – od toga da je Kajli potreban muževniji muškarac, do toga da se glumcu koji je pre nekoliko godina nominovan za Oskara sprema propast karijere zbog navodne "kletve Kardašijan-Džener".

"Nek se Timi spremi za rad u supermarketu", "Dakle, to je to od Šalameove karijere", "Što smo mu se divili, divili, dogodine u rijalitiju"... komentarišu ogorčene obožavateljke glumca.

Kajli Džener je u decembru raskinula s reperom Travisom Skotom, s kojim se 2020. godine pomirila posle duže razdvojenosti. Što se tiče Šalamea, on iza sebe ima veze s manekenkom i glumicom Lili-Rouz Dep, Madoninom ćerkom Lurdes i manekenkom Eizom Gonzales.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.