Sipala sve SASTOJKE u JEDNU POSUDU, dobila KOLAČ koji košta MANJE od 200 dinara za DVADESET minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 16:03

Sipala sve SASTOJKE u JEDNU POSUDU, dobila KOLAČ koji košta MANJE od 200 dinara za DVADESET minuta

Brzo i ukusno.

Predstavljamo vam recept za kolač koji košta manje od 200 dinara, a izgleda i miriše fenomenalno, ukus je još bolji, a većinu sastojaka već imate u kuhinji.

Koru pravite tako što u posudu sipate jogurt i šećer, zatim promešajte i dodajte ostale sastojke. Mešajte dok se ne sjedini, a zatim testo prebacite u posudu za pečenje koju ste obložili uljem. Pecite smesu na 180 stepeni 15 minuta.

Krem spremati tako što sve sastojke sipate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u šerpu i zagrejte ih dok se ne otope. Izbušiti koru koja je pečena, zatim preko nje sipati džem po izboru i preko svega prelijte čokoladnu smesu.

Za koru:

Za krem: 

Kolač za samo 200 dinara bez jaja nije vam potreban ni mikser. Ceo recept je u komentarima😊 ##food ##balkantiktok ##srbija ##fryp ##recepti ##kuvanje

♬ original sound - cookbakedecorate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.