Siniša i Arijana Mihajlović podelili fotografije s unukom FOTO

Izvor: B92, 11.Nov.2021, 15:50

Siniša i Arijana Mihajlović podelili fotografije s unukom FOTO

Supruga proslavljenog srpskog sportiste pre toga je pozirala s Violante u naručju više puta i nazvala je "najvećim darom".

Mlađa ćerka legendarnog fudbalera i fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića, Virdžinija i fudbaler Alesandro Voljako dobili su pre nekoliko dana ćerkicu kojoj su dali ime Violante.

Ponosna baka Arijana i deka Siniša ne kriju radost, pa je Arijana na svom Instagram profilu podelila sliku sa unukom.

Takođe, radnosna baka je u više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navrata objavljivala slike sa mezimicom koja je naziva "najvećim darom".

Podsetimo, Virdžinija je Alesandru na simpatičan način saopštila da j eu drugom stanju. Fudbaler je bio zasta iznenađen kada je otvorio kutiju u kojoj j ebio pozitivan test za trudnoću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.