Simptomi su OZBILJNOG OBOLJENJA - Stručnjaci UPOZORILI, mnogi misle da je u pitanju PREHLADA, obratite pažnju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 10:43

Simptomi su OZBILJNOG OBOLJENJA - Stručnjaci UPOZORILI, mnogi misle da je u pitanju PREHLADA, obratite pažnju

Promene koje ukazuju na zdravstveni problem!

Stručnjaci Centra za istraživanje kancera u Velikoj Britaniji došli su do saznanja da neki simptomi, koje mnogi mešaju sa prehladom, zapravo mogu biti simptomi raka. 

Pojačano znojenje tokom noći i dana, baš kao kada se telo biri sa virusom, može biti jedan od simptoma. Pored ovoga tu je i konstantan umor, čak i kada nema razloga.

Pored ovoga tu je još nekoliko simptoma koje ne treba ignoristati: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neobjašnjivo krvarenje, pojava modrica ili novih mladeža na koži, loše varenje, problem sa odlaskom u wc, krv u stolici, krvarenje između menstruacija, krv u mokraći, čirevi u ustima koji ne prolaze duže od dve nedelje.

U svakom slučaju ukoliko neki od simptoma dugo traje, konsultujte se sa lekarom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.