Silvester Stalone na crvenom tepihu, ali svi gledaju njegovu suprugu: Ne bih bio ovde bez nje FOTO

Izvor: B92, 18.Sep.2023, 08:51

Silvester Stalone na crvenom tepihu, ali svi gledaju njegovu suprugu: "Ne bih bio ovde bez nje" FOTO

Poznati glumac Silvester Stalone nedavno je prisustvovao premijeri svog dokumentarca "Sly" na Filmskom festivalu u Torontu.

Društvo na crvenom tepihu pravila mu je supruga Dženifer Flavin koja je, sudeći prema komentariam sa društvnih mreža, pobrala simpatije mnogobrojnih posetilaca ovog festivala.

Ova 55-godišnja lepotica je za veliki događaj svog supruga ponela elegantnu čipkanu haljinu, a celokupno izdanje upotpunila je crnim kaišem koji je naglasio vitki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << struk.

Čini se da su godine samo broj za Dženifer Flavin, jer svojim stasom i prirodnom lepotom može da parira i mnogo mlađim devojkama.

Što se tiče Staloneove odevne kombinacije, on nije hteo previše da odudara od supruge, te je za premijeru svog dokumentarca odabrao tamno odelo.

U izjavi za strane medije, Silvester je kratko prokomentarisa da je njegova supruga Dženifer Flavin zaslužna za njegov uspeh, ali i za stajling u Torontu.

"Mislim, pogledajte je. Ona je zaslužna za moj večerašnji stajling, ali i uspeh. Ne bih bio ovde bez nje", rekao je on za "ET Canada".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.