Šeron Stoun zapušila usta hejterima: U 60. imam više udvarača koji žele da spavaju sa mnom VIDEO

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 16:42

Šeron Stoun "zapušila usta" hejterima: "U 60. imam više udvarača koji žele da spavaju sa mnom" VIDEO

Šeron Stoun prisustvovala je premijeri filma "HWJN" u Saudijskoj Arabiji, a o njenim britkim rečima bruji ceo svet.

Ona je za tu priliku ponela predimenzioniranu haljinu u ciklama boji ispod koje je virio crni brushalter. Celokupno izdanje je upotpunila pismo torbicom u istoj boji, a od aksesaoara je nosila glomazne minđiše.

Nema sumnje, gde god se pojavi, ona privlači pažnju - kako izgledom, tako i svojim britkim rečima.

Inače, 65-godišnja glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nedavno gostovala u podkastu Kelti Najt, gde je pričala o ženama u starijoj dobi.

"Ja sam u svojim 60-im, ljudi misle da te u ovim godinama niko više ne gleda, a istina je da i sada imam mnogo udvarača koji bi želeli da spavaju sa mnom, možda i više nego ikada. Ali oni treba da znaju da nije u redu to kada uđeš u sobu i svaki muškarac počne da zviždi, jer treba da znaju da ti nisi laka, kao što si možda bila kada si bila mlada. Muškarci to prepoznaju, zato mnoge žene više ne gledaju, ne zato što nisu zgodne, nego zato što nisu lake", rekla je ona, te nastavila:

"I neće više lako da se ućutkaju, da trpe, neće da budu "parče mesa" sa strane... Dakle, nije tačno da nisi zgodna, čak si i zgodnija, jer si opuštenija i manje zabrinuta oko toga kako izgledaš, jer znaš da izgledaš sjajno, dakle samo više nisi laka".

Evo kako je izgledala na premijeri filma:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.