Šeron Stoun napravila drastičnu transformaciju imidža, sada je prava bomba FOTO

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 15:34

Šeron Stoun napravila drastičnu transformaciju imidža, sada je prava bomba FOTO

Holivudska glumica Šeron Stoun nedavno je prisustvovala 74. Filmskom festivalu u Berlinu, gde je prvi put pokazala promenu imidža.

No, da krenemo od početka. Šeron Stoun je crvenim tepihom prošetala u elegantnoj beloj toaleti koju potpisuje modna kuća "Dolče i Gabana", a krasi je jednostavnost i ravan kroj.

Osim toga, specifičnost ove kreacije ogleda se u detaljima, odnosno, u dve crne linije koje se prostiru do kraja rubova haljine.

Kako bi upotpunila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgled, 65-godišnja glumica je svom izdanju dodala predimenzionirani crni ogrtač koji se vukao po podu.

I kada smo mislili da Šeron Stoun ne može više da nas iznenadi, prevarili smo se. Odlučila je da napravi drastičnu transformaciju svog imidža, te je svoje plave pramenove zamenila bakarnom bojom.

Moramo da priznamo – ostavila je prijatan utisak na sve, jer je ovaj modni potez bio pun pogodak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.