Selena Gomez otkrila zašto je Tejlor Svift plakala kada je čula njenu novu pesmu

Izvor: B92, 19.Dec.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selena Gomez otkrila zašto je Tejlor Svift plakala kada je čula njenu novu pesmu

Pevačica je nedavno otkrila mnogo toga o sebi i svom životu u najnovijem intervjuu.

Selena Gomez je otkrila da je Tejlor Svift plakala kada je čula njene dve nove pesme "Lose You to Love Me" i "Look at Her Now". Tejlor i njena majka bile su svedoci desetogodišnje sage i svog "nasilja" i "emotivnog haosa" koje je Selena preživela, piše Marie Claire.

"Nikada neću zaboraviti kada sam pustila snimke ovih pesama kod Tejlor kući pred njenim roditeljima. Mi smo drugarice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više od jedne decenije. Otišla sam kod nje kući i pitala je da li su videli snimke, kada je Tejlor krenula kroz kuću i gasila svetla dok su moje pesme išle. Ona i njena majka su počele da plaču. Suze su lile i lile i odjednom su stale i to je mene nateralo da počnem da plačem, ali ne zato što je pesma bila dobra, već zato što su njih dve bile uz mene tokom celog tog putovanja u privatnom životu. Plakale su jer su bile ponosne što sam započela novu etapu u svom životu koja ne podrazumeva nasilje, emotivni haos. Bilo mi je drago. Osetila sam kao da su njih dve starija sestra i tetka koja su ponosne na mene. Srećna sam što ih imam“, rekla je Selena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.