Seksi saveti: Lakše i brže do orgazma

Izvor: JavneVesti.com, 26.Mar.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi saveti: Lakše i brže do orgazma

Ako ste imale sreće da doživite orgazam sa vašim partnerom, onda sigurno znate da se na kraju sav taj drug isplati. Ipak, ponekad jednostavno želite da ubrzate proces, i da lakše i brže dođete do vrhunca. Ovi saveti će vm pomoći da to i postignete, bilo da ih koristite sve zajedno ili pojedinačno.

 
PRONAĐITE ONO ŠTO VAS IZLUĐUJE

Kako biste ubrzali orgazam sa partnerom, potrebno je da prvo provedete malo vremena igrajući se sa sobom. Samozadovoljavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << može da bude veoma korisno u ovom slučaju. Pružite sami sebi orgazam, i posebno obratite pažnju na telo i um neposredno pre vrhunca - gde se dodirujete, koliki pritisak koristite, koji mišići su zategnuti. A onda se potrudite da ponovo stvorite iste uslove tokom seksa.
 
Takođe je veoma bitno da se napravi uzbudljiva atmosfera. Svaka žena je jedinstvena po pitanju toga šta želi da oseti kako bi se seksualno uzbudila. Za neke je to svetlost sveća i lagana muzika, za druge bi to mogao da bude porno film koji teče u pozadini. Otkrijte koja atmosfera najbolje utiče na vas, a onda je ponovo napravite kada želite da uskočite u krevet sa dragim.
 
IGRAJTE SE SAMI PRE NEGO ŠTO ON STIGNE

Jedan od načina da osigurate brzinski orgazam jeste da se "pripremite" pre nego što vaš dragi stigne. Gradite uzbuđenje tokom čitavog dana, jer ćete onda uveče nećete moći da dočekate partnera. Fantazirajte o tome šta ćete raditi uveče, i zamislite živopisno svaki detalj. Vaše telo će brže reagovati na stimulacije ako ste mentalno već "napaljeni".
 
Kad smo već kod stimulacije, možete da masturbirate akoro do vrhunca, ali tu i da se zaustavite. Ovako ćete osigurati mnogo vreliju atmosferu, ali i znatno brži orgazam.
 
PAMETNO BIRAJTE POZU

Većina žena ima dve najvrelije tačke na telu - klitoris i famoznu G tačku (kako biste pronašli ovu sunđerastu površinu veličine novčića, koja se nalazi na prednjem zidu vagine, gurnite prst i napravite "Dođi ovamo" pokret). Najbrži način da osigurate vrhunac jeste da istovremeno stimulišete obe zone. zato je jako bitno koju ćete pozu odabrati.
 
Generalno, "jahačka" poza je verovatno najjednostavnija, jer vi kontrolišete sve - ugao, dubinu i bzinu - i pritom možete i sami sebe da dodirujete za dodatno uživanje. Kako biste stimulisali klitoris, možete da se trljate o njegovu pubičnu kost. Ako ne volite ovu pozu, možete da isprobate "kučeću" pozu. On će biti pod takvim uglom da direktno udara na vašu G tačku, a i penetracija je u ovoj pozi duboka.
 
MULTITASKING

Stimulacija najvećih erogenih zona je neophodna, ali kako biste povećali svoje zadovoljstvo posvetite se multitaskingu. Kad god možete da stimulišete više od jedne tačke, učinite to, jer ćete se tako više uzbuditi i brže dostići vrhunac. Na primer, dok je on "dole" recite mu da uposli i prste - neka ih ubaci, i posveti se istom onom "Dođi ovamo" pokretu, kako bi vam stimulisao G tačku. Ili se okrenute u obrnutu "jahačku" pozu, pa ćete tak moći da se mazite dole i posvetite se klitorisu, dok vam on stimuliše G tačku.
 
Ali, nemojte da se koncentrišete samo na određene tačke. Neka vas dodiruje po celom telu - grudi, bradavice, unutrašnjost butina, uši, vrat...To sve doprinosi bržem i boljem orgazmu.
 
POMOĆ SA STRANE

Ponekad pomoć sa strane može i te kako da prija prilikom seksa. Na primer, lubrikant može da bude pravi spas, jer ćete uz pomoć njega moći neprestalno da stimulišete "vruće" zone bez neprijatne frikcije.
 
Elektronske spravice takođe mogu da vam pomognu da brže doživite vrhunac. Matematika je veoma jednostavna - vibrator pruža više nadražaja po minutu nego što ruke to mogu da urade. Ako ste zabrinuti za ego vašeg partnera, možete da nabavite jedan od onih vibratora koji se stavljaju na njegov prst, pa će moći i tako da vas dodatno zadovolji.
 
 

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Kako održavati kuhinjske noževe?

Izvor: Prva.rs, 27.Mar.2014, 12:43

Redovno ih brusite. U većini setova kad kupite nož dolazi i čelična šipka ili oštrač kojom oštrice svojih noževa održavate. Svaki put pre nego krenete raditi sa nožem prvo ga malo izbrusite. Nije teško kad jednom uđete u štos, kasnije će biti sve lakše i lakše. Jednostavno uzmete oštrač...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.