Sedam dana NAKON VENČANJA saznala da je MUŽ VARA pa MOLILA za pomoć - Ta žena je bila na našoj svadbi!, otkrila UŽASNE detalje AFERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 19:52

Sedam dana NAKON VENČANJA saznala da je MUŽ VARA pa MOLILA za pomoć - "Ta žena je bila na našoj svadbi!", otkrila UŽASNE detalje AFERE

Mladencima bi dan venčanja trebalo da bude jedan od najlepših u životu i trenutak kada sa porodicama i prijateljima mogu da proslave početak zajedničkog života. I dok su mnogi spremni na taj korak, ulazeći odlučno u novo iskustvo zvano brak, drugi se do poslednjeg trenutka dvoume jer "žele da još malo švrljaju".

Zbog bračnih problema koji su nastupili samo nekoliko dana nakon venčanja, jedna žena je u očaju morala da potraži pomoć savetnice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Samo nedelju dana nakon venčanja saznala sam da me muž vara sa jednom od naših gošća sa venčanja. Sada ne znam da li treba da odem ili da pokušam da popravim naš brak. Ja imam 29 godina, a moj muž 34 godine. Venčali smo se u septembru, nakon tri godine veze. Bio je ljubav mog života i bezuslovno sam mu verovala. Ali sve se promenilo kada sam, tokom našeg medenog meseca, saznala za njegovu aferu - požalila se anonimna žena Didri, savetnici lista "San".

Kada je muža suočila sa tim saznanjem, on je isprva poricao, a onda priznao da ima aferu koja traje već godinama. Molio ju je da mu oprosti i tvrdio da je prekinuo tu vezu pre venčanja i zauvek ostavio drugu ženu i obećavao da će je "izbrisati iz svog života".

- Ne znam da li mogu da mu verujem ijednu reč. Poverenje je nestalo. Moji prijatelji kažu da naša veza nikada neće moći da se oporavi. Da li da odem i ostavim ga ili da se borim da popravim naš brak? - pitala je ona.

Brzo je stigao i odgovor savetnice.

- Moguće je da se neki parovi oporave od prevare. Međutim, vaš muž je bio u vezi sve do vašeg venčanja, priznao je samo zato što ste vi saznali, i čak vam je dopustio da upoznate drugu ženu na dan vašeg venčanja. To je puno za oprostiti. Pitam se ima li neko tako vešt u laganju zaista ima savesti ili se može promeniti. Ako nameravate da pokušate da nastavite sa brakom, ili čak ako odlučite da odete, mislim da vam treba profesionalna podrška. Razmislite o savetovanju kako biste lakše razumeli svoja osećanja - odgovorila joj je Didra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.