Sećanje na mamu bledi: Ispovest princa Harija rastužila svet

Izvor: B92, 07.Maj.2016, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećanje na mamu bledi: Ispovest princa Harija rastužila svet

Sve što želim je da je učinim ponosnom. Kada je umrla, ostala je ogromna praznina, izjavio je britanski princ.

Britanski princ Hari je, na proslavi 10-godišnjice fondacije koja nosi ime princeze Dajane, priznao da mu najranije uspomene sa majkom blede.

Sada 31-godišnji Hari imao je samo 12 godina kada je Dajana tragično poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine. Sada se, kako kaže, ne seća mnogo zajedničkih trenutaka, prenosi Daily Mail.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Malo je uspomena iz detinjstva koje imam sa mamom", izjavio je princ u intervjuu za magazin People.

"Sve što želim je da je učinim ponosnom. Kada je umrla, ostala je ogromna praznina, ne samo nama, već i kod mnogih ljudi širom sveta. Ako budem uspeo da popunim makar delić toga, onda je moj posao obavljen", rekao je Hari.

Princ u poslednje vreme često spominje svoju majku, što ranije nije bio slučaj.

Tako je tokom svoje nedavne posete sirotištu u Lesotou otkrio koliki je trag Dajanina pogibija ostavila na njega i njegovog brata Vilijama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjećanje na mamu blijedi: Ispovjest princa Harija rastužila svijet

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2016

Sve što želim je da je učinim ponosnom. Kada je umrla, ostala je ogromna praznina, izjavio je britanski princ...Britanski princ Hari je, na proslavi 10-godišnjice fondacije koja nosi ime princeze Dajane, priznao da mu najranije uspomene sa majkom blijede...Sada 31-godišnji Hari imao je samo 12 godina...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.