Savršen trik s kosom koji Sara Džesika godinama koristi za dobijanje blistave i sjajne kože

Izvor: B92, 17.Sep.2023, 08:43

Savršen trik s kosom koji Sara Džesika godinama koristi za dobijanje blistave i sjajne kože

Zvezda serije "Seks i grad", pa i njenog nastavka "I tek tako...", glumica Sara Džesika Parker, danas ima 58 godina i mnogi će se složiti s tim da nikad bolje nije izgledala.

Plava duga kosa joj je oduvek zaštitni znak, ali u poslednje vreme izgleda još plavlja. Trik je u tome da ima skroz svetle pramenove koji joj uokviruju lice, zbog čega joj koža i kosa izgledaju osunčano i blistavo.

Glumica godinama sarađuje s frizerkom Đinom Gilbert iz Njujorka, koja već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dve decenije čini da njena kosa izgleda kao da je prirodno posvetlila od sunca.

Znajte da ekstra svetli pramenovi oko lica Sare Džesike Parker nisu slučajno tu. Frizerka ih dodaje s razlogom i u tome je trik poznatih: savršen su način za posvetljivanje i podizanje kože, te privlačenje pažnje na ključne crte lica.

Zato, ukoliko i vi želite sjaj u licu i na koži, bez obzira na godine, prikriveno nanošenje svetlije boje na kosu je pun pogodak i nema razloga da ga ne isprobate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.