Savršen TRIK uz pomoću kojeg će vam HLEB TRAJATI MNOGO DUŽE nego inače!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 16:01

Savršen TRIK uz pomoću kojeg će vam HLEB TRAJATI MNOGO DUŽE nego inače!

Hleb ne sme da bude vruć

Sve što vam je potrebno je aluminijumska folija.

Ukoliko želite da produžite rok trajanja svog hleba, trebalo bi da ga zamrznete u aluminijumskoj foliji.

"Najbolje je da kupujete svež hleb u pekari. Međutim, on ne traje dugo, već se posle dva dana pojavljuje buđ. Trebalo bi da ga zamrznete ukoliko želite da mu produžite rok trajanja", kaže on, dodajući da bi, pre nego što zamrznete hleb, trebalo da ga ostavite dobro da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ohladi.

"Ukoliko ste uzeli veknu, a ona je još uvek topla, ostavite je da se ohladi. Dalje, podela na porcije je ovde jako bitna. Zadržite delove koje ćete odmah da upotrebite, a ostatak hleba podelite na porcije. Svako parče hleba dobro obmotajte folijom".

Folija će sačuvati hleb u zamrzivaču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.