Savet doktora: Kako sprečiti plač beba tokom presvlačenja (VIDEO)

Izvor: B92, 07.Maj.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet doktora: Kako sprečiti plač beba tokom presvlačenja (VIDEO)

U sledećoj epizodi video serijala "Super mama“ obrađivali smo temu presvlačenja novorođenčeta.

Razgovarali smo s doktorkom Danijelom Vukićević, specijalistom fizikalne medicine i rehabilitacije koja nam je objasnila zašto bebe uvek plaču kada se presvlače i kako to da sprečimo.

Doktorka je pokazala koji je najbolji položaj za presvlačenje beba, ali i šta raditi ako ona odmah počne da plače. Najvažnije je da nigde ne žurite kako bi se beba prilagodila na novi položaj.

Dok presvalčite bebu možete iskoristiti priliku da vežbate njen motrni razvoj.

Detaljnije pogledajte u našem videu:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vidite da vaše dete ima neverovatan talenat? Evo kada da ga upišete u muzičku školu (VIDEO)

Izvor: B92, 08.Maj.2016, 12:30

U sledećoj epizodi video serijala "Super mama“ obradili smo temu upisa u muzičku školu...Za nas je ovog puta pričala Natalija Milojević, V.D. Direktora muzička škola „Kosta Manojlović":.."Najbolje je da dete krene u muzičku školu kada pokaže volju i želju. Mora da ima 9 godina ili mlađe,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.