Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 23:01

Šarmeri i OKRUTNI prema životinjama - Ovo su obrasci ponašanja deteta PSIHOPATE, a jedan se izdvaja po najsurovijoj agresivnosti

Znakove koje možete lako prepoznati

Slučaj ubistava koji se dogodio u OŠ "Vladislav Ribnikar" kada je maloletni K.K ubio 9 učenika i čuvara škole koju je pohađao, do temelja je potresla Srbiju i čini se da posle toga više ništa neće biti isto.

Viši sud u Beogradu na predlog tužilaštva produžio je pritvor ocu dečaka ubice iz Osnovne škole Vladislav Ribnikar, a njegovoj majci koja je takođe obuhvaćena optužnicom koja je juče podignuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabranil da mu ubuduće prilazi, sastaje se i komunicira sa trinaestogodišnjakom, jer je on predložen kao svedok u optužnici.

Ukoliko ste se pitali koji su to prvi znaci da je dete psihopata, prenosimo vam nekoliko koje ćete odmah i veoma lako prepoznati.

Deca psihopate obično nemaju nikakav osećaj prema drugima i tuđi bol i patnu uopšte ne osećaju i nemaju saosećanje.

Nemogućnost kontrole besa koja se obično završava fizičkim napadom.

Neka deca mogu biti krajnje agresivna i ispoljavati ekstremne tantrume u vidu histerije. 

Ukoliko uočite da dete stalno laže i da uopšte ne oseća grižu savest ukoliko ga prekorite, to je jedan od signala.

Deca koja su psihopate ne pokazuju bilo kakvu vrstu reakcije ukoliko ih kaznite. 

Ovakva deca obično ne vole životinje, izuzetno su okrutni prema njim, što se manifestuje fizičkim nasiljem i zlostavljanjem.

Ljudi sa psihopatijom imaju problem da kontrolišu svoje emocije i ponašanje. Često ne mogu da prepoznaju posledice svojih postupaka i impulsivno donose odluke. Nedostaje im empatija, a izazov im je uspostavljanje smislenih veza sa ljudima.

Nikada ne biste poverovali, ali deca psihopate su izuzetni šarmeri, a ovde do izražaja dolaze njihove manipulativne veštine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.