Šarliz Teron otkriva tajne savršene linije: Potpuno mi se promenilo celo telo

Izvor: B92, 26.Okt.2020, 16:34

Šarliz Teron otkriva tajne savršene linije: "Potpuno mi se promenilo celo telo"

Glumica Šarliz Teron (45) svoju izvrsnu liniju održava pilatesom, a od omiljenih kozmetičkih rituala ističe da koristi serume, kreme za područje oko očiju i formule s visokim procentom hidratacije.

"Nikad nisam bila tip osobe koja se izležava po kauču satima", priznala je Šarliz u jednom od intervjua, dodajući kako se svakodnevno kreće, a što se vežbi tiče uglavnom se bavi pilatesom.

"Ovaj način vežbanja totalno je promenio moje telo", dodala je glumica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Od recepata za lepotu izdvaja one jednostavne, ključne rituale i spominje kako joj je bitno da se dobre rutine drži svaki dan.

"Krema za područje oko očiju, hidratantna krema za lice i serumi moji su aduti", izjavila je Šarliz, prenosi Marie Claire.

Iz kuće ne izlazi bez kreme sa zaštitnim faktorom na celom licu i koristi lagane tečnosti, kako ne bi imala bele tragove.

"Kreme sa SPF-om mi stvarno pomažu. Nemam ni hiperpigmentaciju ni crvenilo", istakla je 45-godišnja glumica.

Detoksikacijski piling koristi tek svake treće nedelje kako bi dubinski očistila pore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.