Šarene pantalone

Izvor: S media, 10.Apr.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarene pantalone

Jedan od trendova za ovo proleće, koji preporučuje većina svetskih dizajnera, jesu pantalone u jarkim bojama

Jedan od trendova za ovo proleće, koji preporučuje većina svetskih dizajnera, jesu pantalone u jarkim bojama. Ma kakvog da su kroja, upečatljive su već zbog boje, što je istovremeno i njihova prednost i mana. Prednost je što će svakako biti primećene, a nedostatak što ih morate pažljivo kombinovati sa ostalim odevnim predmetima.

Mantil, simbol dobrog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ukusa

Horizontalne pruge nas čine mršavijim!

Sakoi i dalje na ceni

Preovlađuju modeli užih nogavica i tričetvrt dužine, ali u ponudi su i duge sa širim, pa one u obliku šalvara, klasičnog kroja...

Od boja, na pistama ali i na mnogim svetskim zvezdama, primećene su pink, zelena (nijanse trave i kivija), kraljevsko plava, ljubičasta, tirkizna, narandžasta...

Iako deluje da su, opet zbog boja, ove pantalone namenjene isključivo tinejdžerkama, mogu ih nositi i žene u zrelijim godinama, pod uslovom da ne preteruju sa obojenošću majica, sakoa i obuće koju će uz njih iskobinovati.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.