Sara Džesika Parker OTKRILA kako ju je Keri Bredšo UPROPASTILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 15:59

Sara Džesika Parker OTKRILA kako ju je Keri Bredšo UPROPASTILA!

Čuvena glumica snosi posledice kultne uloge.

Glumica Sara Džesika Parker (55) nije bila previše iznenađena kada je čula da je određeni procenat publike, uprkos davnašnjem završetku serije "S*ks i grad" , još uvek zna kao Keri Bredšo.

Oko 30 posto PREMINULIH od korone imalo je OVU HRONIČNU BOLEST: Evo šta činiti u slučaju zaraze i kako je izbe

Ako je nešto vezuje za taj lik, doduše, to je ljubav prema modi, koju je glumica vrlo uspešno pretvorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u još jedan posao koji joj je doneo slavu. Ona poseduje niz modnih radnji širom Amerike, a nedavno se fotografisala ispred jedne u Njujorku u izdanju koje su mnogi prepoznali kao neophodnu dozu glamura u doba pandemije. Ipak, da je Keri Bredšo biti lako, to bi mogao biti svako.

Glumica je ovom prilikom otkrila da joj je konstantno nošenje štikli na setu kultne serije oštetilo zdravlje.

- Lekar mi je rekao da moje stopalo radi stvari koje ne bi trebalo, kao i da mi nisu baš sve kosti u tom predelu na svom mestu. To sam sebi "priuštila" nakon godina nošenja zahtevne obuće na setu serije. Sada ću vežbama morati da ispravim greške - izajvila je Sara.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.