Sanjaš da te PARTNER VARA, RASKIDA SA TOBOM ILI UMIRE? Evo šta to zapravo znači

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 17:02

Sanjaš da te PARTNER VARA, RASKIDA SA TOBOM ILI UMIRE? Evo šta to zapravo znači

U ovom tekstu možete saznati na šta takvi snovi upućuju i ima li razloga za brigu.

Gotovo svi ljudi, dok su u ljubavnom odnosu, imaju snove kako raskidaju sa partnerom, kako se svađaju i slično - uglavnom nešto negativno. Jutro nakon počinje preispitivanje što ako je to istina, znače li nešto ti snovi i kako se dalje ponašati.

Sanjate da ste prevareni.

Ovo je jedan od najčešćih snova, a uglavnom ukazuje na to da ste nesigurni. Bojite se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napuštanja, osećate se zanemareno ili imate nisko samopouzdanje - jedan od ova tri razloga.

Sanjate da ste vi ti koji varate.

Najčešće se iza ovakvih snova krije zanemarivanje partnera i osećaj krivice zbog istog.

Osoba prekida sa vama.

U snu se borite objasniti osobi da ta odluka nije ispravna, ali imate osjećaj kao da vas ne čuje. Budite se loše raspoloženi i potreseni, ali nema razloga za to - ovaj san obično ukazuje na nešto pozitivno. Znači da preduzimate sledeći korak u vezi, započinjete nešto novo i uzbudljivo, poput kupovine kuće, venčanja ili ste jedno drugom rekli "volim te".

Očekivanje deteta. 

Ako ne želite dete u bliskoj budućnosti, tada znate koliko ovaj san može biti zastrašujući. Međutim, značenje iza toga je prilično lepo. Sanjanje o detetu povezano je sa novim idejama i kreacijama u vašem životu, prenosi Daily Mail.

Smrt partnera.

Ako ste ovo sanjali u poslednje vreme to znači da se plašite gubitka te osobe jer ste jako vezani. Ponekad, zavisno od situacije, ukazuje i na to da se vaša draga osoba promenila i da vam više ne odgovara.

Partner pokušava da vas ubije.

 Sanjati da vas netko pokušava ubiti je zastrašujuće, pogotovo kada je u pitanju vaš partner koji vas želi povrediti. Međutim, ovaj san obično znači da se bojite nečega što pokušavate izbeći u stvarnom životu. Obratite pažnju i osvestite to.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.