Sanja Marinković nosi NAJPOPULARNIJI praznični TREND koji su žene u Srbiji BUKVALNO RAZGRABILE - Ne košta puno, a maksimalno je ELEGANTNO i romantično

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 18:54

Sanja Marinković nosi NAJPOPULARNIJI praznični TREND koji su žene u Srbiji BUKVALNO RAZGRABILE - Ne košta puno, a maksimalno je ELEGANTNO i romantično

Ove praznične sezone, mašne nisu rezervisane samo za poklone pod jelkom. One su napravile veliki povratak kao omiljeni modni detalj za kosu. Otkrijte kako mašne za kosu postaju neodoljiv modni trend koji osvaja srca ljubitelja stila širom sveta, a kako ih je ponela i naša popularna voditeljka.

Već neko vreme merkamo različite načine na koje kul instagram devojke koje pratimo nose mašnice u kosi. Svilene ili plišane, sitne ili velike, nošene u paru ili samostalno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sve je to bio jedan veliki hoće li-neće li trenutak, da li će ovaj aksesoar za kosu zaživeti kao trend? Međutim, sada je jedno već sigurno, mašnice u kosi su ušle na velika vrata i previđamo da ćemo ih samo češće i češće viđati. Dakle, trend alert!

Upravo je jednu takvu ponela i voditeljka Sanja Marinković u toku snimanja svoje emisije. Pored elegantne i romantične mašne na kosi, Sanja je izabrala neobičnu haljinu koja je donela još veću dozu glamura i retro vibracije.

Ove godine, mašne za kosu dolaze u spektru boja, od klasičnih crvenih i zlatnih, do nežnih pastelnih nijansi. Materijali poput svile, baršuna i čipke dodaju dodatnu dozu luksuza.

Bilo da je u pitanju porodično okupljanje, koktel veče ili glamurozna novogodišnja proslava, mašne za kosu prilagođavaju se svakoj prigodi. Odaberite elegantnu mašnu za svečane trenutke i veselu, šarenu za opuštene okupljanje s prijateljima.

Објава коју дели Zizi Donohoe (@zizidonohoe)

Bilo da imate dugu kosu, kratku kosu, lokne ili ravnu kosu, mašne su prilagodljive svakom tipu frizure. Prilagodite ih svojem stilu i stvorite nezaboravne praznične izglede. Sudeći po Instagram profilima Srpkinje su svoje modne dodatke za kosu već razgrabile.

Srbija Danas/Instagram@sanjamarinkovicofficial/Autor:J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.