Sandra Bulok lice čisti jabukom, Kameron Dijaz stavlja mleko u prahu: Saveti za LEPOTU holivudskih zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 22:03

Sandra Bulok lice čisti jabukom, Kameron Dijaz stavlja mleko u prahu: Saveti za LEPOTU holivudskih zvezda

Ako ste mislili da će njihova preporuka biti skupe kreme, prevarili ste se, mahom su u pitanju preparati iz kuhinje.

Holivudskim divama je sve dostupno i mogu da biraju kako će da se neguju i šta će sve da koriste. Ipak, mnoge mnoge od njih se zalažu za prirodnu medicinu, te pribegavaju receptima iz kuhinje.

Jedna od njih je i glumica Ketrin Zita Džons koja najviše voli i koristi domaću kozmetiku.

- Utrljam mešavinu meda i soli po celom telu kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih napravila piling i navlažila kožu. Nakon što to operete, koža izgleda sjajno. Takođe, umesto regeneratora upotrebljavam mešavinu meda i piva. Nakon toga danima mirišem kao dno pivske bačve, ali je taj tretman odličan za kosu - otkrila je filmska zvezda koja je prepoznatljiva po bujnoj kosi.

A post shared by Phillytainment (@phillytainment)

I ona nije jedina koja se povremeno posluži malim trikovima. Kameron Dijaz ima problem sa aknama, pa mora da izbegava agresivne pilinge koji pogoršavaju taj problem. Zato lice svakog dana trlja mlekom u prahu, od čega koža postaje izuzetno meka.

Aluminijumska folija sužava pore

Patite li od proširenih pora na licu, stavite aluminijumsku foliju u zamrzivač, izrežite otvore za usta i nos, te prislonite na lice. Hladna folija suziće pore, a deluje i protivupalno, tvrdi stilista Remi Gafni, čiji je klijent i glumica Julijana Margiles.

Za bogatiji volumen kose, neki gazirani napitak stavite u bočicu s raspršivačem i poprskajte po suvoj kosi, otkriva make up stručnjak Bret Fridman, koji je sređivao glumicu Vanesu Hadžins.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Trik je u maski i hladnoj vodi

Natali Portman kaže kako ne voli da kupuje kozmetička sredstva, nego ih radije priprema sama. Njena tajna je maska od zgnječenoga kivija pomešanog sa kašičicom meda i malo jogurta. Maska treba da se nanese na lice i drži oko 20 minuta.

Manekenka Agines Dejn takođe, ne upotrebljava skupe kreme. Ujutru lice i vrat samo ispljuska hladnom vodom, a za učvršćivanje tela, posebno grudi, tuširanje završava mlazom hladne vode.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Sindi Kraford podočnjake skida krompirom

Ako se probudi sa podočnjacima, slavna manekenka Sindi Kraford na kapcima drži kriške sirovog krompira, a Goldi Hon taj problem rešava na drastičniji način - kremom koja se inače koristi protiv hemoroida.

Italijanska glumica Ornela Muti obožava masku od zgnječenoga krastavca kojem doda malo meda i jogurta. Za mladalački izgled masku na licu drži dvadeset minuta. Sandra Bulok je takođe obožavalac voća - svakog jutra lice istrlja kriškom jabuke; jer je to voće bogato kiselinama koje odlično čiste kožu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.