Izgubila je ljubav života, njegova smrt je slomila Sandru Bulok: Odlučio je da se bori sam

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 09:31

Izgubila je ljubav života, njegova smrt je slomila Sandru Bulok: "Odlučio je da se bori sam"

Glumica Sandra Bulok je proteklih osam godina uživala u ljubavi sa poznatim fotografom Brajanom Rendalom. Nažalost, on je preminuo nakon trogodišnje borbe opakom bolešću.

Kako je izjavila porodica za magazin "People" fotograf se borio protiv ALS-a.

"Sa velikom tugom želimo da vas obavestimo da je 5. avgusta Brajan Rendal preminuo mirno nakon trogodišnje borbe sa ALS-om. Brajan je odlučio da svoju borbu sa ALS-om zadrži za sebe, a mi koji smo brinuli o njemu dali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev", rekla je porodica.

Kako je počela njihova ljubavna priča?

Sandra i Rendal upoznali su se 2015. godine na rođendanskoj zabavi njenog sina. On je bio zadužen za fotografisanje celokupnog događaja, a ona za organizaciju proslave.

Zvanično su počeli da se zabavljaju nekoliko meseci kasnije.

Rendal ima ćerku iz prethodne veze, a Bulok, iako je bila udata za Džesija Džejmsa, nije imala dece. Prvo je usvojila sina Luisa 2010. godine, a onda i ćerku Lejlu 2015. godine

"Pronašla sam ljubav svog života. Delimo dvoje prelepe dece - troje dece, (Randalovu) stariju ćerku. To je najbolja stvar koja mi se dogodila ikada", rekla je je Bulokova o Rendalu.

Međutim, formalni brak između njih dvoje nije postojao, jer je Sandra nakon rpvog razvoda odlučila da se ne udaje.

"Ja sam prošla kroz proces razvoda. Pronašla sam ljubav svog života. Imamo dvoje prelepe dece - troje dece, njegovu stariju ćerku. To je najbolja stvar ikada. Ne treba mi papir da bi bila dobra supruga i majka", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.