Samo se na prvi mah čini da je komplikovano: Pohovani karfiol sa belim lukom i pavlakom u rerni

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 08:17

Samo se na prvi mah čini da je komplikovano: Pohovani karfiol sa belim lukom i pavlakom u rerni

Nešto drugačije.

Ako čekate goste, a i ako ne čekate, ovaj recept je pravo kulinarsko otkrovenje.

Karfiolu pokidati cvetove pa malo obariti ocediti i osušiti. U otvore cvetove ubaciti izdrobljen beli luk i posoliti.

Pouljiti pa uvaljati u brašno, umućena jaja i prezle. Tepsiju podmazati uljem pa ređati karfiol.

U preostala jaja dodati još jedno jaje pavlaku i jogurt. Izmešati pa preliti karfiol. Peći na 200 stepeni C 40-45 min.

Uživajte u sjajnom ukusu... Prijatno!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.