Samo TREPNU i već SI U NJIHOVOJ KLOPCI! Čuvaj se MUŠKARACA koji su rođeni u ova TRI ZNAKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 18:24

Samo TREPNU i već SI U NJIHOVOJ KLOPCI! Čuvaj se MUŠKARACA koji su rođeni u ova TRI ZNAKA!

Veliki zavodnici!

Verovali ili ne, zvezde su umešale svoje prste gotovo u svaki segment vašeg karaktera, pa tako i u šarm, komunikaciju, harizmu i sve ono što vas čini koketnom i neprikosnovenom u flertu.

Ako vam je flert u krvi, sigurno ste rođene kao pripadnice baš ovih horoskopskih znakova!

Lav

Žene Lavice, postaju glavna atrakcija gde god da se pojave. One uopšte ne moraju da se trude, kako bi privukle mušku pažnju, njihov urođeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šarm i harizma, sasvim su dovoljni, da one postanu meta brojnih udvarača, bez imalo truda. Kada je reč o muškarcima mogu lako je pasti na njihov šarm, ali problem nastaje kada njihova posesivnost postane toliko jaka da shvatite da van ove veze vi više nemate svoj život.

Ribe

Ribe lako čitaju ljude, pa tačno znaju na koji će način zadobiti pažnju osobe koja ih zanima. One se svojom romantičnom prirodom mogu veoma lako uvući pod kožu ma kome, a onda je sve baš onako kako su zamislile.

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku na suptilan način mogu zadobiti svačiju pažnju. Zbog svoje prilagodljive naravi, one se snalaze u svakoj situaciji i u svakom društvu. Njihov osmeh i umeće razgovora, upravo je ono što će osvojiti pažnju suprotnog pola na duže staze. Isto je i sa muškarcima, samo što su prilično nestalni, pa može da vam se dogodi da kada se zaljubite oni jednostavno nestanu iz vašeg života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.