Šakira slomljena: Pike upoznao svoju devojku sa roditeljima

Izvor: B92, 20.Avg.2022, 08:13

Šakira slomljena: Pike upoznao svoju devojku sa roditeljima

Šakira i Žerar Pike prolaze kroz razvod koji je postao prilično neprijatan. Nakon što su objavljene fotografije Pikeovo nove 23-godišnje devojke, krenule su glasine kako fudbaler kreće u osvetnički pohod zbog Šakirinih nastojanja da ga udalji od dece.

Prema navodima paparaca Jordija Martina za španski, Pike se trudi svim silama da razljuti bivšu partneriku. Navodno namerno odlazi sa svojom novom devojkom, studentkinjom Klarom Marti, na mesta na kojima ih Šakira može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da vidi ili bar čuje od drugih da su tamo bili.

Nova devojka Žerara Pikea je mnogo mlađa od Šakire

"Pike u poslepodnevnim satima odlazi sa svojom novom devojkom do kuće njegovih roditelja, koja je povezana sa Šakirinom kućom. I to ju je potpuno slomilo. Nije ga briga što će ih ona videti zajednou", izjavio je paparaco.

"Odnos između Šakire i Pikea nikada nije bio gori. Fudbaler želi da se osveti pevačici i čini sve da u tome uspe", dodao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.