Sad se nosi hipsterska, a ne četnička

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad se nosi hipsterska, a ne četnička

Hipsterska brada je postala toliko popularna u Americi da muškarci masovno dolaze kod lekara sa zahtevom za transplantaciju dlaka lica - operacija koja pomaže da im brada izgleda gušće i "ozbiljnije".

Je li stari, a kod kog si ti išao? I koliko je tvoja koštala?  

Momci daju i do 8.500 dolara za intervenciju koja im bradu čini gušćom i markantnom. "Bruklin je jezgro svega što je u trendu, a muškarci danas masovno žele izgled hipstera. Ukoliko imate >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << slabu bradu i pustite je da izraste, onda ona izgleda aljkavo", objašnjava dr Džefri Epštajn koji je plastični hirurg.

 

"Klijenti žele puniju bradu zbog muževnijeg izgleda. Brada je važna za mušku ličnost", dodaje on.

 

Epštajn sada izvodi dve do tri transplantacije brade nedeljno, dok je ranije taj broj bio na godišnjem nivou. Popularni "drvoseča izgled" želeo je da ima i Deni (27) čija je brada nekada bila nepotpuna i tanka pa je ranije popunjavao sa kreonom. Pre dve godine je platio 8.500 dolara za operaciju koju je smatrao važnom za svoj izgled.

 

"Imam 'bejbifejs' izgled ali mogu da izgledam starije", kaže Deni i dodaje: "To je jedna od najboljih investicija koju sam napravio".

 

Procedura je takva da doktori odstranjuju malje sa drugih delova tela, kao što su glava i grudi, a potom ih presađuju na lice. Nove brade rastu normalno i mogu se brijati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sad se nosi hipsterska, a ne četnička

Izvor: Dzungla.org, 27.Feb.2014

Hipsterska brada je postala toliko popularna u Americi da muškarci masovno dolaze kod lekara sa zahtevom za transplantaciju dlaka lica – operacija koja pomaže da im brada izgleda gušće i „ozbiljnije“.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.