Sačuvajte karmin na usnama

Izvor: Prva.rs, 30.Jul.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sačuvajte karmin na usnama

PRIPREMITE USNE
Ništa ne izgleda ružnije od jarkog karmina na ispucalim usnama. Kako bi karmin dobro stajao i dugo trajao, potrebno je da usne budu negovane. Odradite piling, koji možete da napravite od jedne kašičice šećera i pola kašičice meda, a zatim nanesite hidratantni balzam.
 ULOŽITE U DOBAR KARMIN
Potražite dugotrajnu i vodootpornu formulu. Takvi preozvodi su specijalno napravljeni da ostanu na ustima dok pijete i jedete, i ne zahtevaju da ih neprestalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << popravljate.
NANESITE KARMIN PRAVILNO
Vanesa predlaže da prvo oivičite usne olovkom koja je za nijansu tamnija od vaše prirodne boje usana. Istom olovkom osenčite uglove, kako biste napravili dobru podlogu, a onda nanesite karmin. Nežno poljubite maramicu, pa nanesite još jedan sloj.
NEKA BUDE SAVRŠENO
Korektorom koji odgovara nijansi vašeg tena oivičite usne spolja, kako bi linija karmina bila oštra i precizna. Nežno razmažite korektor, da se ne vide linije, a onda nanesite puder u prahu na korektor. Ovo je posebno važan korak za crvene i tamne nijanse, koje izgledaju jako ružno kada se zavuku u tanke bore i linije oko usta.
SKINITE VIŠAK
Za kraj, stavite kažiprst u usta, skupite usne i izvucite prst. Videćete prsten karmina oko kažiprsta. To je višak koji bi verovatno završio na vašim zubima.
Izvor: žena
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.