Sabijem i do DVE LITRE DNEVNO! Anica Dobra otkrila svoj RECEPT za ZDRAVLJE, napitak koji je uvek uz nju

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 21:31

"Sabijem i do DVE LITRE DNEVNO!" Anica Dobra otkrila svoj RECEPT za ZDRAVLJE, napitak koji je uvek uz nju

Kada je na snimanju obavezno ga nosi sa sobom!

Glumica Anica Dobra otkrila je napitak bez kojeg ne ide na snimanje, često ga pije i tvrdi da joj pomaže, kao i da je veoma zdrav.

- Pet puta godišnje pijem čaj od svežeg đumbira, a kada snimam, on je obavezan svakog dana. U veliki termos ubacim malo limuna ili meda, i u svakom trenutku je pored mene. Obično „sabijem“ dve litre - otkrila je popularna glumica.

Blagodeti čaja poznate su od davnina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovaj napitak nije samo u službi zdravlja i vitalnosti već i lepote, što je prednost koju kozmetička industrija uveliko koristi. Čaj od đumbira, koji pominje Anica, između ostalog ima umirujuće dejstvo na telo i um. Može da smanji nivo stresa i napetosti, a kažu da samo jedna šolja ima moć da momentalno popravi raspoloženje. Poboljšava cirkulaciju, ublažava glavobolje i upalne procese, a očigledno utiče i na dobar izgled.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.