Sa mužem ili sa ljubavnikom: Otkriveno sa kim žene više uživaju u seksu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa mužem ili sa ljubavnikom: Otkriveno sa kim žene više uživaju u seksu

Iznenadićete se!

Muževi će svojim suprugama pružiti više užitka nego ljubavnik tokom seksa za jednu noć, a veća je i verovatnoća doživljavanja orgazma, pokazalo je istraživanje sprovedeno u SAD.

U prošlogodišnjoj studiji Univerziteta Florida učetvovalo je više od hiljadu žena, starosti od 18 do 71 godine, koje su odgovarale na pitanja o svom seksualnom životu.

Kako se pokazalo, seks je ženama bolji s muževima nego sa slučajnim partnerima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za jednu noć.

S dugoročnim partnerom ženama raste i verovatnoća da će doživeti orgazam.

Američki naučnici misle da razlog tome to što seks i ljubav idu ruku pod ruku i da pred pravom romantikom sve drugo pada u vodu.

Žene u dugim vezama, pokazala je studija, u proseku su imale 15 posto više orgazama od žena koje nisu u vezi, a i svoje su seksualno zadovoljstvo ocenile 10 posto većim od solo žena.

- Jedno od mogućih objašnjenja je da ženama za postizanje seksualnog vrhunca treba prefinjenije dodirivanje od običnog snošaja - kaže psihoterapeut Filip Hodson i dodaje i da je eventualna trudnoća mnogo nezgodnija u nesigurnim odnosima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.