Sa 17 godina rodila je prvo dete, a sada ima čak 22 dece: Nedeljno potrošimo i do 4.700 evra

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 09:16

Sa 17 godina rodila je prvo dete, a sada ima čak 22 dece: "Nedeljno potrošimo i do 4.700 evra"

Kristina Ozturk, 25-godišnjakinja iz Rusije, koja je pre nekoliko godina upoznala 59-godišnjeg Galupa, dok je bila na odmoru u Gruziji. Kako ona kaže, odmah su "kliknuli" i već sa 17 godina, Kristina je postala mama. Dobila je prvu ćerkicu, a danas, pet godina kasnije - ima 22 dece i ne planira da stane!

Ostalu decu nije dobila prirodnim putem, već pomoću surogat-majki kojima je ukupno do sada platila 156 hiljada evra za sve što su učinile za nju i njenog supruga.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Oduvek sam sanjala da ću imati veliku porodicu, kao i moj suprug. Odmah nakon što smo se upoznali i zavoleli, krenuli smo u ostvarenje zajedničkog sna. Ne znam da li smo najveća porodica na svetu, ali znam da smo najsrećnija", rekla je ova mlada mama.

Kristina trenutno živi u Batumi i ima pomoć od 16 dadilja. Svog supruga je opisala kao svog mentora, vodiča kroz život i bajkovitog princa. Smatra da to što je rano postala mama, nije ništa propustila i da se raduje što će imati još dece.

"Nedeljno potrošimo oko 4.000 - 4.700 evra na potrepštine dece. Trenutno živimo u kući sa tri sprata, a u budućnosti ćemo morati da izgradimo još veću. Nemamo tačan plan, jer zasad ima mesta za sve", rekla je mama Kristina.

Kako prenosi LADbible, par je u početku planirao samo jedno dete, ali su kasnije shvatili da imaju mogućnosti za više dece.

Sva deca su u njihov dom stigla u razmaku od 18 meseci. Galip ima devetoro dece iz prošle veze sa partnerkom koja je 10 godina starija od Kristine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.