Sa 14 godina prvi put na ODVIKAVANJU: Slavna pevačica NEPREPOZNATLJIVA od DEBLJINE i IZOBLIČENOG lica (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 18:25

Sa 14 godina prvi put na ODVIKAVANJU: Slavna pevačica NEPREPOZNATLJIVA od DEBLJINE i IZOBLIČENOG lica (FOTO)

Šta joj se desilo?

Lana Del Rej rođena je u Njujorku, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, proslavila se u Holivudu veoma brzo. Lana je ćerka je Roba Granta, milionera i investitora, pa je od malih nogu uživala u luksuzu.

Poznata pevačica je posle srednje škole upisala metafiziku na Fordham univerzitetu u Bronksu, jer je želela da pronađe vezu između vere i nauke, ali ga nije završila jer joj nije išla matematika.

Još u mladosti je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počela da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka. Godine 2010. izdaje prvi studijski album "Lana Del Rej" za nezavisnu izdavačku kuću. Album je nakon kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje, a ona o tome nikada nije javno govorila.

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey)

Lana Del Rej je za jedan strani magazin izjavila da je bila zavisnik od alkohola, sa 14 godina je prvi put bila na odvikavanju.

- Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje - ispričala je pevačica.

A post shared by Tiara Newbegin (@teearruhh)

Pevačica se navodno verila sa pevačem Šonom Larkinom kog je upoznala preko aplikacije za upoznavanje, a paparaci su je nedavno uslikali na ulicama Los Anđelesa, a u prvi plan je došao njen ogromni verenički prsten. Lana je donela odluku da se neko vreme ne pojavljuje u javnost, a paparaci su je uhvatili tokom opuštene šetnje, međutim jedan detalj posebno je zapao za oko njenim obožavaocima.

Promena je posebno došla do izražaja u kombinaciji za koju se pevačica odlučila. Uske lasteks farmerice i kratak duks u beloj boji, otkrili su da se pevačica bori sa viškom kilograma. Osim toga, obožavaoce je iznenadila i njena duga tamna kosa, jer je pre samo dva meseca imala nešto svetliju nijansu.

Njen izgled i primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju, pa tako ovo predstavlja ogromnu promenu u njenom imidžu.

Pored toga, za Lanu duže vreme se govori da se izobličila operacijama, a da su promene najvidljivije na njenom nosu. Strani mediji prenose da Lana nije dirala samo nos, već da je imala niz intervencija na svom licu - usta, jagodice, botoks...

Mnogi njen izgled komentarišu i na društvenim mrežama. Nakon što se Lana ugojila 15 kilograma, te je postala žrtva medija. Odmah su je vređali, omalovažavali i kritikovali samo zbog izgleda njenog tela - jer očigledno da joj nije dozvoljeno da se ugoji.

A post shared by The FADER (@thefader)

Američka pevačica ne mari previše za kritike, a nedavno je objavila novi studijski album koji se zove "Chemtrails Over the Country Club", skoro godinu dana nakon što je otkrila njegov naziv.

Nakon objave albuma "Norman Fucking Rockwell!" u 2019. godini i prošlogodišnjeg "Violet Bent Backward Over the Grass" novo izdanje uključuje prethodno objavljene pesme "Let Me Love You like a Woman" i pesmu po kojoj je album dobio naziv - "Chemtrails Over the Country Club".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.