SVI ZNAJU ZA POZU 69! Vreme je da isprobaš S*KS POZU 70 - Mali eksperiment u SPAVAĆOJ sobi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI ZNAJU ZA POZU 69! Vreme je da isprobaš S*KS POZU 70 - Mali eksperiment u SPAVAĆOJ sobi!

Zanimljivo!

Poza 69 je poznata mnogima, no jeste li čuli za pozu 70?

Ova poza nimalo ne liči na broj 70, no ime je dobila jer se radi o "naprednijoj" verziji poze 69. Naime, dok pozu 69 obavljate ležeći, poza 70 odvija se u uspravnom položaju i to tako da muškarac stoji i pridržava ženu koja mu noge drži oko vrata.

Ovu pozu nije baš lako izvesti, ali možete početi tako da muškarac klekne, a žena mu stavi noge oko vrata pri čemu će se njeno međunožje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naći pred njegovim licem. Dok on ustaje, ona se može oslanjati na ruke kako bi mu pomogla podići svoju težinu, a njegove bi se ruke trebale naći oko njenog struka.

Ako ste u malo boljoj kondiciji, možete početi i tako da devojka uradi stoj na rukama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.