SVI ŽELE DA ME SAHRANE! Poznata glumica BORI se sa teškom BOLEŠĆU, a ova VEST obradovala je one koji je vole!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 22:42

"SVI ŽELE DA ME SAHRANE!" Poznata glumica BORI se sa teškom BOLEŠĆU, a ova VEST obradovala je one koji je vole!

Njena želja za životom jača je od svih prepreka!

Glumica Šenon Doerti najpoznatija po ulogama Brende u seriji "Beverli Hils" i Pru u seriji "Čari" danas puni 50 godina. Njeni obožavaoci širom sveta upućuju joj čestitke na društvenim mrežama, a ujedno joj pružaju i podršku u njenoj borbi sa kancerom dojke.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

- Šenon Doerti puni 50 godina, a kao da je juče bilo kad smo je gledali ‘Beverly Hills >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 90210’. Srećan ti rođendan, Brenda, i drži se - jedan je od komentara na Tviteru.

Uprkos teškoj bolesti Šenon je i dalje hrabra i veruje u oporavak, a uz nju su konstantno majka i suprug.

- Postoje neke stvari koje im moram reći. Neke stvari koje moram reći svojoj mami. Želim da moj suprug zna što mi je značio, ali svaki put kada dođe vreme da to napravim, osećam se kao da odustajem, ali ja nikad neću odustati. Mislim da sam jako zdrava i teško je sve ''završiti'' kad si uveren da ti je sigurno ostalo još 10 ili 15 godina života. Čini se kao da svi sa ovom dijagnozom proživljavaju istu stvar. Svi žele da me sahrane. Ali ja nisam spremna, osećam da još imam mnogo života u sebi - izjavila je jednom prilikom.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.