SVI GA IMATE U KUHINJI: Na prirodan način tretirajte STARE OŽILJKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI GA IMATE U KUHINJI: Na prirodan način tretirajte STARE OŽILJKE

Iznenadićete se!

Ako vam smetaju ožiljci od akni, ili neki drugi, prvo treba da utvrdite kakve su vrste, a onda da krenete u bitku koja će vam dati zadovoljavajuće rezultate. Krompir obiluje vitaminima i mineralima i deluje na zdravlje kože.

On može da izbledi ožiljke i da utiče na njihovo smanjenje. Krompir treba iseći na kolutove, pa staviti na mesto gde se ožiljci nalaze. Kolutiće od krompira treba držati na licu dok ne počnu da se suše.

Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se jedan kolut osuši, uzme se novi i stavi se na ožiljak.

Dvadesetak minuta treba smenjivati kolutove od krompira, a onda ostaviti da se ožiljak suši oko 10 minuta. Područje na kome su bili kolutovi krompira treba da se ispere hladnom vodom.

Svakodnevnom upotrebom, ožiljci će za manje od dve nedelje biti značajno bleđi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.